sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Jarrutusjäljet

Tänään kun kuvasin tassunjälkiä, kimppuuni hyökkäsi yllättäen niiden jättäjä. ;D Sillä on tapana kuuhistella talvella lumikinoksen ja kesällä nurmikon suojissa ja sännätä sieltä kauhean töminän kanssa suoraan jalkojen juureen. :) No, tänään hänen töppösensä luistivat ja hangelle jäi hauskat jarrutusjäljet. :)

 Näytti siltä, niinkuin elosuojalle olisi mennyt useampikin katti... ;) Mutta kyllä se on tämä yksi ja sama joka on humpannut polkua edestakaisin. :)

Tätä kuvaa olin näppäämässä kun kimppuuni hyökättiin julmasti. :) Kisulla on siis tapana leikkiä niin ja samalla se onnistuu kyllä välillä säikäyttämään aika tehokkaasti. :) Vaikkakin varsinkin kesällä tanner tömisee kun katti juoksee tuhatta ja sataa. Olen ihmetellyt, että miten niin pehmeistä tassuista saa semmoisen kopinan, niinkuin villihevoslauma olis tulossa. :) Tämä kuva on nyt vähän sininen. Tarkoituksella. ;) Just luin muuten digikuvalehden viimeiseltä sivulta aamulla, sieltä missä sanotaan, että mitä on seuraavassa numerossa, että voi saada tosi hienoja kuvia kun ottaa niitä vastoin valokuvauksen sääntöjä... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti