lauantai 29. joulukuuta 2012

Meniköhän överiksi..?

Kas niin. :) Lenkkeilin tänään kameran kanssa ja napsin muutamia kuurakuvia. Olen nyt säätänyt ne raakakuvista itse, mutta menikö ihan överiksi? :) Mulla on oikeasti enemmän sävelkorvaa kuin kuvasilmää, joten mulle on hirmu vaikeaa seikkailla kuvankäsittelyn maailmassa ja sanoa, että milloin kuva on vähän parempi kuin äsken. :) Kun ei käsittele kuviaan niin se on niin mutkatonta; "kuvasta tuli tuommoinen, säätöjä muuttamalla tulee toisella kerralla toisenlainen". Nyt kuvasta tulee yhdenlainen ja kun sitä säätää siitä tuleekin ihan toisenlainen...?! Vähemmästäkin tässä on maalaistyttö ihmeissään. ;) Mutta nyt höpinät sikseen. Alla vielä pari kuurakuvaa.

 Pensaikko..

..ja kuusen oksa.

Sitten vielä muutama vanha kuva, joihin testailin selektiivistä väritystä. Luulen, että joudutte kärsimään näistä kuvista nyt jonkin aikaa.. ;) Nämä on kaikki päivän näpsy -kansiosta vaikka kaikki eivät varsinaiseksi päivän näpsyksi ole päätyneetkään.

 Tämä "hautausmaan varikko" on mielestäni mainio myös tämmöisenä versiona. :) Alkuperäinen kuva löytyy tästä postauksesta.

 Tässä kuvassa mustavalkoiseksi jäänyt marja näyttää hauskasti metallinhohtoiselta. :) En tehnyt sille mitään, ominaisuus tuli ihan vahingossa.

Minirumpusettini...


..ja kesäperhonen. :)

1 kommentti:

  1. Pientä väriä mustavalkoiseen maailmaan..? Näkee selvästi mistä olet innostunut. Mutta omassa silmässä se kauneus on. Yleisesti ottaen voi sanoa että esim. lumikuvissa kun lumi vain näyttää omassa silmässä niin valkoiselta kuin sen kuuluu, niin silloin valkotasapaino ja valotus on kohdallaan.

    VastaaPoista