sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Pikkulaakson joulu

Amelie ja Jonathan koristelivat kuusen jo tänään ja toivat lahjatkin puun viereen. Heillä olisi itse asiassa ollut kirkkaat oikeasti palavat valotkin kuuseen, mutta joku meistä ei viitsinyt siirtää isoa ja painavaa taloa niin paljoa, että olisi viritellyt valot palamaan. :) Ehkä ensi jouluna. :)




Annoin talolle nimeksi Pikkulaakso, vaikka se ei kyllä oikeasti mikään pieni olekaan. :) Huoneetkin on vielä karun näköiset ja yhdelle huoneelle en ole keksinyt vielä olleskaan käyttöä. Olen tuuminut, että tulisikohan tuohon vaikka biljardipöytä, mutta pitää vielä pohtia. Myöskään perheen sukunimeä en ole vielä keksinyt. Kaikilla talon asukeilla on vähän vierasperäinen etunimi, joten liian suomalaiselta kuullostava sukunimi ei käy.. Sitä pitää vielä tuumia. Talossa on eteinen ja sauna mukaan lukien kahdeksan huonetta. :) Ulkopuolelle liimasin postilaatikon ja askartelin lumilyhdyn ledituikusta ja koristepalloista. ;)

Olohuoneen takka on saanut jo mustan sisuksen ja sisällä palaa hiipuva hiillos. Seinille pitäisi laitella tauluja ja hyllyihin esineitä. Näyttäisi vähän kotoisammalta sitten.

Aurora-isotädin huone sai jouluksi uuden maton ja vaaleanpunaiset talviverhot, joissa on ruusutampit. Myös pitsinen sängynpeitto on uusi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti