sunnuntai 12. elokuuta 2012

Rento sunnuntai..

F6.3, 1/30, ISO automaatilla 100.
Tänäänkin on ollut mukava poutapäivä. Oikeinkin miellyttävä ilma, kun ei satanut eikä ollut liian kuumakaan. Oli siis hyvä pyöriä pihalla kameran kanssa kuvaten kukkia, ötököitä ja kissoja. :)

 Kisu tutkailee tilannetta...

 ..mihinkäs minä sen hiiren laitoin..

 Ai niin, mummon kukan lehdelle odottamaan... ;D Siis hän oli oikeasti laittanut itse hiirulaisen kukkaan, aika ylöskin vielä. :) Tai jos tarkkoja ollaan, niin tuo on päästäinen, "karjapiekko", niinkuin meilläpäin sanotaan. Kissat eivät jostain syystä tykkää syödä niitä. Pyydystävät ja jättävät johonkin. Kuten esimerkiksi kukkaan. :)

 Minusta tästä kuvasta tuli ihana! :)

 No sit onkin taas kukkia ja ötököitä.. :)

Tämä oli vaihtoehto päivän näpsyksi, mut päädyin kuitenkin tuohon vaaleampaan. Tämä oli niin tavallinen.

Ötökkä, jonka nimeä en tiedä, malttoi poseerata minulle vaikka kuinka kauan. :)

Kärpänen istahti Niittyleinikin kukalle juuri, kun olin kuvaamassa sitä. Tämä kuva on itse asiassa vähän rajattu. Allaoleva on alkuperäinen. Itse tykkäsin siitä enemmän, koska siinä taas "tapahtuu" enemmän.

 Tuliunikko..


..ja koiranputki, joka näyttää näin läheltä melko futuristiselta. :) Voi, toiskohan Joulupukki mulle semmoisen makro-objektiivin, jolla saa otettua vielä lähempää lähikuvia...? :)

1 kommentti:

  1. Hyviä kuvia taas! Ensimmäinen perhoskuva olisi voinut olla loistava, kunhan se ei olisi jäänyt epäteräväksi ja jos kohde olisi katsellut vähän kameran suuntaan. Tarkkaavainen kissa oli upea. Lekottelevat kissankuvat olisivat voineet hyötyä tiiviimmästä rajauksesta, esim. pystysuuntaan. Toinen perhoskuva oli myös hyvä, mutta ilmeisesti liian suuri aukko, koska siivetkin olivat sumeat. Makroissa pienikin aukko tuo niin lyhyen syväterävyyden. :)

    Kamerassasi on niin helppo tehdä uusia eri kokoisia ja eri kuvasuhteella olevia kuvakopioita, joten suosittelen kokeilla leikkiä sillä ominaisuudella muuten valmiiden kuvien kanssa ja kokeilla tulisko niistä vielä parempia tiukemmalla cropilla.

    VastaaPoista