perjantai 17. elokuuta 2012

Sumutuskokeiluja hämähäkin kustannuksella

F4.5, 1/400 ISO 200
Hämähäkki on rakentanut verkkonsa kirsikkapuustani maahan! Kokeilin saada kimmeltäviä seittikuvia, mutta kun taustalla on rakennuksia molemmin puolin, niin kuvista ei tullut oikein kivoja. Valitsin kuitenkin seitin päivän näpsyksi ihan siksi, että se ei olisi joka päivä kukka.. ;) - tai kissa. :)

 Tässä pisarat kimmelsivät aavistuksen sateenkaaren väreissäkin, mutta tausta on tosi tylsä. Hämähäkkikin kävi kurkistelemassa ja se oli tosi iso! :o Mutta se kerkesi hilpaista karkuun ennen kuin sain ikuistettua sen. :)

 No loput onkin sitten taas kukkia. Oli tarkoitus lähteä kameran kanssa näpsimään otoksia taiteiden yöstä, joka on tänä iltana paikkakunnalla. Monessa kolkassa tapahtuu kaikenlaista, on laulua, soittoa, tanssia ja teatteria. Taisi olla kummitusjuttujakin leirinuotion ääressä. Mutta ukkonen on kolistellut tuossa jo reilut parisen tuntia vaikka ei ole satanutkaan, enkä viitsi lähteä kameran kanssa ulkoilemaan kun on sateen uhka. :(

 Pitäisi  varmaan kohta keksiä jo jotain muuta kuvattavaa..

 ...kuin oma kukkapenkkinsä..

 ..naapurit ajattelevat kohta, että nyt se on täysin menetetty, kun joka ilta konttaa kameran kanssa kukkapenkissään. ;D
 Mummoni tapasi sanoa, että kehäkukka on kuin nuori tyttö pumpulisessa mekossaan..

..minusta se on kaunis kielikuva. Kehäkukka on myös yksi lempikukistani. Tässä oli vaihtoehto päivän näpsyksi, mutta seitti voitti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti