maanantai 24. syyskuuta 2012

Ai miten niin ideat vähissä? ;D

F5.6, 1/30, ISO 400
Valoisa aika meni omenoita hilloon pilkkoessa, joten sitten piti pohtia, mistäs tämän päivän kuva otetaan.. No, kolusin siinä sitten ompelupöydän laatikoita, kuten kuvasta näkyy... ;D

Löysin laatikosta myös nämä sormukset. Ovat joskus tulleet jonkin pikkurasian mukana kirpputorilta. Tätä lintusormusta en tiedä, että mikä se on ja mistä...

 ..mutta tämä upea hevossormus on tehty mitä ilmeisemmin sodan aikana lentokonealumiinista.


Tässä on toisella puolella vuosiluku 1941 ja toisella puolella 1943. En muistanutkaan enää näitä.. Minulla on jossain tallessa papan tekemä pieni puukko, jonka tuppi on tehty tästä samasta lentokonealumiinista. Siihenkin on kaiverrettu vuosiluku, joka muistaakseni oli 1941.

Muuten... tämä kuva piti laittaa jo eilen, mutta unohdin. :) Yleisön pyynnöstä tein tästä toissapäiväisestä otoksesta pystykuvan. ;)

1 kommentti:

  1. Kukkakuva näyttää nyt todella hyvältä. Pikkuisen tuntuu ehkä olevan liikaa kärki oikeassa reunassa ja ehkä vois vähän pystympään kääntää. Siksi vain kommentoin että kun kuva näyttää lähtökohtaisesti lähes täydelliseltä, niin siitä mielellään hakee täysin täydellistä! :) Mutta sarjassa: "olisinpa itse ottanut".

    Mutta jos nuo kivan värikkäät sisälähikset olivat vakaasti jalustalta, niin käytä vain pienempää ISO-arvoa. Tuo 400 tuo kuitenkin jo jonkin verran kohinaa mukaan jos kuvaa lähtee tarkastelemaan tarkemmin. Mutta varsinkin lintusormus on mahtavan näköinen kun taustalla on sormukseen sopivaa punaista ja valaistus on todella hyvä.

    VastaaPoista