keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Hautausmaalla..

Tänään käveleskelin hautuumaalla ja istuinkin penkillä hetken. Siellä on aina niin kaunista ja rauhallista. Näppäilin kävellessäni näpsyjä taas sieltä täältä.









2 kommenttia:

  1. Voisiko olla että kuvissasi olisi pieni taipumus kaatua oikealle? Ainakin muutamissa maisemakuvissasi sen havaitsee. Muista että kamerassasi voi jo suoristaa kuvan jos huomaa siinä vinoutta. Itselläni on ollut helmasyntinä että kuvat meinasivat aina kallistua samaan suuntaan.

    Lähikuva lehdestä olisi voinut olla rajattu niin lähelle, ettei taustaa näy reunojen yli. Olisi ollut abstraktimpi ja keskittynyt niihin linjoihin.

    Ovi oli nätti. Sommittelusta se huomio että se leikkautui vähän yläosasta pois. Pyri kuvaamaan tuollaiset mahdollisimman tarkasti edestä ja hakemaan symmetriaa. Jos mahdollista, niin jokainen osa-alue, myös kaiteet (jos ovat symmetriset) mukaan samalle etäisyydelle kuvan reunoista. Matto oli pahiten vinossa. ;)

    VastaaPoista
  2. Saattaapi hyvin olla, että kuvat heittää jompaan kumpaan suuntaan. :) Kikkailin nyt noilla eilisen lehden kuvilla, mut käväisen ottamassa uuden tässä joku päivä. :)

    Hih, minä en edes hoksannu ajatella tuota mattoa.. ;D Sienikuvassa itseä häiritsi edessä olevat heinät, jotka tietenkin huomasin vasta kotona kuvaa käsitellessäni... ;)

    VastaaPoista