keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Lämmin syksyilta

F11, 1/30, ISO 1600
Iltaseutu oli kerrankin poutainen. Ja vielä mukavan lämmin. Oltiin äidin luona käymässä ja poimittiin vielä loppuja tyrninmarjoja. Siinäpä sitten käppäilin kameran kanssa taas räpsytellen kaikkea mahdollista. Jalustaa ei ollut mukana ja siksi piti käyttää suuria iso-arvoja, että valotusajasta ei tule liian pitkä. Tästä kuvasta tykkäsin tänään itse eniten. Tuon pensaanlehdellä olevan ruskean pihlajanlehden jätin tarkoituksella paikalleen, mutta nyt huomaan, että tuon alareunan vaalean pihlajanlehden olisi voinut ottaa pois. Äh, minä en ikinä muista katsoa noita.. :( Mutta minä otankin kuvia sävelkorvalla.. :) :) Sitä on enemmän kuin kuvaussilmää.. :)

Kuten olen jo todennut, niin täällä ei ole tänä vuonna kunnon ruskaa. Värit on pelkkiä keltaisia ja ruskeita. No pihlajat on punaisia, mutta ei niissäkään ole sitä monen värin kirjoa, mitä joskus. Tämä kurjenpolven lehti sentään on vähän värikkäämpi.. :)

Ja päivän taivas. Tänään olis ollu ihana kuutamokin ja olis tullu tosi hyvä kuva, mutta kun en hölmö ottanut sitä jalustaa. Siinä on taas aloittelijan virhe. Se kait pitäis olla aina mukana jos kerran kamerakin on. :)

Kaupungin valot. :) Tai oikeastaan risteyksen valot auton ikkunasta napattuna. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti